APK station

APKDe Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke  verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.
In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestande maximum massa van  meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.  Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de  weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende  keuring plaats na één of twee jaar. Als uw voertuig is gekeurd ontvangt u van ons een keuringsrapport, zowel bij een goedkeuring als bij een afkeuring van het voertuig. U heeft dit rapport nodig als u tegen het  resultaat van de keuring in beroep wilt gaan.
Controleer hier uw APK-vervaldatum.

Autobedrijf Olde Theussink heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van de APK. Wij vervangen alles (indien noodzakelijk) wat motorisch mogelijk is. Uiteraard ontvangt u van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave.

Door de APK te combineren met een kleine of grote servicebeurt bent u in alle gevallen voordeliger uit.